Bauwerk-Parkett, Zwitserse topkwaliteit

Bauwerk is een Zwitserse vloeren fabrikant en levert haar producten over een groot deel van Europa. Bauwerk-Parket heeft met haar collectie een unieke serie vloeren in het assortiment die buitengewoon goed geschiukt zijn om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Van een normale strokenparketvloer Monopark of Unopark van 7 cm breed tot de unieke Formpark collectie aan toe.
Uniek zijn de Quadrato visgraat, Quadrato Rombico (hongaarse Punt), De unieke Formpark, Unopark en Monopark visgraat collectie. Deze vloeren hebben een extreem lage warmte weerstand al vanaf 0,0495 Rm en zijn dus bijzonder goed geschikt voor om toe te passen in combinatie met vloerverwarming.
De Formpark is verkrijgbaar in 2 breedtes  en een mini-collectie die u in talloze varianten kunt leggen waaronder een super grote visgraat van 26×78 cm !

Bauwerk parket, uniek in vloer en kwaliteit!

Vandaar dat wij van ‘t Vloerenhuis graag Partner van Bauwerk-Parkett mogen zijn! Met de Bauwerk collectie kunnen wij u hiermee een bijzonder mooie collectie vloeren aanbieden. Bauwerk, vloeren voor mensen die kwaliteit verwachten!

#Bauwerkparket #Bauwerk #bauwerkNijkerk #BauwerkPartner

Kährs-parket lamelparket met het unieke Woodloc klik-legsysteem uit Zweden

Kährs is een Zweedse fabrikant van kwaliteitsparket met een uniek Woodloc leg-systeem. De collectie omvat 3-stroken vloeren tot enorme brede plankenvloeren tot wel 30 cm breed.

Let op! Wij hebben slechts een kleine greep van de enorme collectie van Kährs in onze showroom, op verzoek verzorgen wij de door u gewenste monsterstalen

Bezoek onze website over Kährs: www.kahrs-parket.nl  

 

Haal de natuur in huis

Leef je uit! Laat je verleiden door de schoonheid van een parketvloeren en haal de natuur in huis. Kies voor parket en maak van je interieur een statement: voor jezelf en voor je ecologische voetafdruk. Deze levensstijl kan een bron van inspiratie zijn voor een stijlvol interieur.

Wij geloven in het leven, in elk soort leven en elk type vloer dat erbij past. Onze parketvloeren, met liefde gemaakt in Zweden, zijn beschikbaar in vele kleuren die bij elk interieur en elke levensstijl passen. Ze zijn duurzaam, renoveerbaar, eenvoudig te plaatsen en schoon te maken. Zet nu de stap en maak parket een deel van je leven!

Dans, speel, mors, bewonder. Elke dag weer. Haal het maximale uit je leven, zonder je ooit zorgen te maken over je vloer.

Herontdek je geluksgevoel en leef nu. Voel de connectie met de natuur. Je parketvloer is je basis, een fundering voor je huidige en toekomstige emoties. Nooit te warm, nooit te koud. Natuurlijk, uniek en uitgesproken tijdloos.

Ben je toe aan een nieuwe kleur? Dat kan! Schuur het parket op en geef de kamer een heel andere uitstraling. Wij geloven we dat vloeren de basis zijn voor momenten van plezier. Zorgeloze momenten van plezier.

 

Bauwerk-Parkett, Zwitserse topkwaliteit

Bauwerk is een Zwitserse vloeren fabrikant en levert haar producten over een groot deel van Europa. Bauwerk-Parket heeft met haar collectie een unieke serie vloeren in het assortiment. Van een normale strokenparketvloer van 7 cm breed tot de unieke Formpark collectie aan toe.
Uniek zijn de Quadrato, Unopark en Monopark visgraat collectie. Deze vloeren hebben een extreem lage warmte weerstand al vanaf 0,0495 Rm en zijn dus bijzonder goed geschikt voor ondervloeren in combinatie met vloerverwarming.
De Formpark is verkrijgbaar in 2 breedtes  en een mini-collectie die u in talloze varianten kunt leggen waaronder een super grote visgraat van 26×78 cm !

Bauwerk uniek in vloer en kwaliteit!

Vandaar dat wij van ‘t Vloerenhuis graag Partner van Bauwerk-Parkett mogen zijn! Met de Bauwerk collectie kunnen wij u hiermee een bijzonder mooie collectie vloeren aanbieden. Bauwerk, vloeren voor mensen die kwaliteit verwachten!

Kährs parket

Breng sfeer in uw interieur met een Kährs vloer.

Kährs is een Zweedse fabrikant van kwaliteitsparket met een uniek Woodloc leg-systeem.
Kährs parket heeft een uitgebreid assortiment, van stroken parket tot 26 cm brede plankenvloeren.
De Kährs collectie is niet te zien in onze showroom, op verzoek verzorgen wij de door u gewenste monsterstalen

Bezoek onze virtuele showroom: www.kahrs-parket.nl

 

ONZE SHOWROOM

Watergoorweg 71
3861MA  Nijkerk

Tel 0341-353 772

info@hetvloerenhuis.nl

KVK. nr: 080.765.76

BTW.nr: NL002143558B90

IBAN: NL20 INGB 0000 0757 08
IBAN: NL39 RBRB 8835 7883 07

Postadres:
Watergoorweg 71  3861 MA  Nijkerk

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.