Fineervloeren

Vloeren gemaakt om op te leven

Krasbestendig
Parky vloeren zijn ultrasterk. Onze nieuwe Titanium finish telt acht stevige laklagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.

Supersterk
Elke plank bestaat uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Titanium: de onzichtbare 8-lagen aflak

De afwerking van onze toplaag heet niet voor niets Titanium. Extreem sterk, want dankzij acht lagen aflak is je vloer bestand tegen slijtage en krassen en zijn de poriën beschermd tegen vocht en vuil. Dat biedt ook de mogelijkheid om zorgeloos voor een geborstelde afwerking te kiezen, zodat je alle nerven en details kan voelen. Supersterke vernis en toch quasi onzichtbaar, dankzij een supermatte afwerking.

Sterke hoge-densiteitplaat

Hoe dunner het hout, hoe beter de vloer bestand is tegen indrukken. De HDF die net onder de toplaag zit, is namelijk nog sterker dan natuurlijk hout. Zo zorgen we ervoor dat de vloer beter bestand is tegen zware voorwerpen of naaldhakken.

Houten tegenlaag zorgt voor stabiliteit.

Bij Deluxe+ en Royal+ zorgt een 2 mm kurklaag voor een zachter loopgeluid.

 

4 redenen waarom je kiest voor Parky fineerparket

1. Een duurzame keuze

Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springen we er zuinig mee om: we gebruiken telkens maar een fijne laag hout voor de bovenste afwerking. Elke boom die we gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen, elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, want daarnaast halen we onze energie deels uit zonne- en windenergie op de site, en gebruiken we zaagsel en schilfers uit ons atelier als brandstof in de winter. Voor ons is de toekomst CO2-vrij.

2. Echt hout

Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, van eik tot teak. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look dus, gecombineerd met de warmte van hout.

3. Super sterk en krasbestendig

Parky vloeren zijn ultrasterk. Onze nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik. Elke plank bestaat bovendien uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

4. Waterdicht oppervlak

Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daartegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

 

Fineerparket versus vinyl

Parky is een meerlagig parket en is dus een volledig natuurlijk product gemaakt uit hout. En hout, dat is iets om van te houden. Het is een stukje leven in je huis. Wist je dat houten vloeren de lucht gezonder maken? Ja, een groot voordeel tegenover een kunststof vloer. Onze planken bevatten namelijk een minimum aan schadelijke stoffen waardoor het hout ademt. De wetenschap bewijst het: de luchtkwaliteit verbetert daar waar Parky op de vloer ligt. En daarom scoren we kwaliteitslabel A+.

Meer informatie

Neem dan gerust contact op via de telefoon of via de mail. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen.

ONZE SHOWROOM

Engweg 57 3882 AK Putten

Tel 0341-353 772

info@vloerenhuisputten.nl

KVK. nr: 080.765.76

BTW.nr: NL002143558B90

IBAN: NL20INGB0000075708

Postadres:

Engweg 57 3882 AK Putten

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.