Laminaat vloeren van BerryAlloc, Quick-Step en Floorlife

De moderne laminaatvloer heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Het uiterlijk van de vloer gaat steeds meer op een “echte” natuurlijke vloer lijken. De huidige laminaatvloeren zijn voorzien van een modern kliksysteem om de vloer snel en makkelijk te leggen.
Nieuw zijn de extra brede en lange planken en beton en tegel-look vloeren.
Laminaat is een vloersoort die zeer veelzijdig in toepassing is. De prints op laminaatplanken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Daarnaast zorgt een natuurgetrouwe oppervlakte structuur (EIR) er voor dat laminaat vrijwel niet meer echt hout te onderscheiden is. De huidige laminaat planken en tegels zijn allen voorzien van trendy decors en uitgerust met sterke klikverbindingen, waarmee de planken snel en eenvoudig gelegd kunnen worden. Kom langs in onze winkel in Putten en ontdek het zelf!

Profiteer van de voordelen van laminaat

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. Dit betekent dat een Laminaat vloer zich relatief eenvoudig laat verwerken (met dito lage kosten), eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen. Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Natuurgetrouw en betaalbaar

Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoud intensieve houten of parket vloeren. In onze Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR) genoemd, we spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijpt u het ook. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens ervaren in onze winkel in Putten

Een duurzame keuze kwaliteit is meer dan levensduur

Duizend mensen, duizend meningen. Dat blijft. Daarom is onze Laminaat collectie samengesteld uit een diversiteit aan decor, afwerkingen en prijzen. Denk bijvoorbeeld aan naaldhout, maar natuurlijk ook aan eiken. Wilt u een rustige, of juist heel rustieke uitstraling? Hebben we! U zoekt juist een tegel of beton-look decor? Maar dan wel prettig in onderhoud en vriendelijk voor de kinderen zegt u? Hebben we ook, want in onze collectie zijn tevens diverse tegel of beton look vloeren opgenomen, ook met natuurgetrouwe oppervlakte structuren. Laat u verrassen door onze laminaat collectie bij ‘t Vloerenhuis in Putten

BerryAlloc Grand Avenue HPL laminaat 

Grand Avenue is een collectie met extra lange en extra brede planken van high pressure laminaat. Het hogedrukoppervlak is dubbel zo dik als dat van een conventionele laminaatvloer. Onze planken van high pressure laminaat zijn als de sterkste laminaatvloeren op de markt geclassificeerd. Ze zijn ideaal voor elke woning en alle zones met intensief gebruik. En al die duurzaamheid is er in een waaier van klassieke en verrassende decors om uit te kiezen.

Onze collectie laminaatvloeren is samengesteld uit de Europese topmerken: BerryAlloc, Quick-Step en FloorLife

 

Meer informatie

Neem dan gerust contact ons op via de telefoon of via de email. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen.

ONZE SHOWROOM

Engweg 57 3882 AK Putten

Tel 0341-353 772

info@vloerenhuisputten.nl

KVK. nr: 080.765.76

BTW.nr: NL002143558B90

IBAN: NL20 INGB 0000 0757 08
IBAN: NL39 RBRB 8835 7883 07

Postadres:
Engweg 57 3882 AK Putten

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.