Laminaat vloeren van Quick-Step, Floorlife, Bodiax en ons huismerk

De moderne laminaatvloer heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Het uiterlijk van de vloer gaat steeds meer op een “echte” natuurlijke vloer lijken. De huidige laminaatvloeren zijn voorzien van een modern kliksysteem om de vloer snel en makkelijk te leggen.
Nieuw zijn de extra brede en extra lange planken en natuurlijk de beton en tegel-look vloeren.
Laminaat is een vloersoort die zeer veelzijdig in toepassing is. De prints op laminaatplanken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Daarnaast zorgt een natuurgetrouwe oppervlakte structuur er voor dat laminaat vrijwel niet meer echt hout te onderscheiden is. De huidige laminaat planken en tegels zijn allen voorzien van moderne, trendy decors en uitgerust met sterke klikverbindingen, waarmee de planken snel en eenvoudig gelegd kunnen worden. Kom langs in onze showroom en ontdek het zelf!

Profiteer van de voordelen van laminaat

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. Dit betekent dat een Laminaat vloer zich relatief eenvoudig laat verwerken (met dito lage kosten), eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen. Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Natuurgetrouw en betaalbaar

Laminaatvloeren zijn een prima alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoud intensieve parket- of pvc-vloere. In onze Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register genoemd, we spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijpt u het ook. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens ervaren in onze showroom, u bent van harte welkom!

Een duurzame keuze kwaliteit is meer dan levensduur

Duizend mensen, duizend meningen. Dat blijft. Daarom is onze Laminaat collectie samengesteld uit een diversiteit aan decor, afwerkingen en prijzen. Denk bijvoorbeeld aan naaldhout, maar natuurlijk ook aan eiken. Wilt u een rustige, of juist heel rustieke uitstraling? Hebben we! U zoekt juist een tegel of beton-look decor? Maar dan wel prettig in onderhoud en vriendelijk voor de kinderen zegt u? Hebben we ook, want in onze collectie zijn tevens diverse tegel of beton look vloeren opgenomen, ook met natuurgetrouwe oppervlakte structuren. Laat u verrassen door onze laminaat collectie bij ‘t Vloerenhuis en bezoek onze showroom.

Onze collectie laminaatvloeren is samengesteld uit de Europese topmerken:
Quick-Step en FloorLife

 

Meer informatie

Neem dan gerust contact ons op via de telefoon of via de email. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen.

ONZE SHOWROOM

Watergoorweg 71
3861MA  Nijkerk

Tel 0341-353 772

info@hetvloerenhuis.nl

KVK. nr: 080.765.76

BTW.nr: NL002143558B90

IBAN: NL20 INGB 0000 0757 08
IBAN: NL39 RBRB 8835 7883 07

Postadres:
Watergoorweg 71  3861 MA  Nijkerk

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.