PVC vloeren van:

Floorlife, Hebeta, Douwes Dekker,
Bodiax, Tarkett, Quick-Step en Vloerenhuis Huismerk

De trend van de afgelopen, en komende jaren! Populair door de prachtige decors, de vele toepassingsmogelijkheden en de ijzersterke reputatie. Ontdek zelf de vele mogelijkheden bij ‘t Vloerenhuis in Putten.
PVC vloeren worden als nieuw in de particuliere markt gepromoot, echter al tientallen jaren worden PVC-vloeren als projectvloeren toegepast in winkels en kantoren. PVC-vloeren zijn sterk en hebben het uiterlijk van een plankenvloer, marmer of natuursteen. Doordat de PVC vloerdelen rechtstreeks op een vlakke cementen ondervloer verlijmd worden, zijn ze veel stiller dan een laminaatvloer. Tevens is een PVC-vloer goed toe te passen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Profiteer van de voordelen van een PVC-vloer

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van PVC vloer. Deze PVC-vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand is tegen krassen en laten zich gemakkelijk reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen.
Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Natuurgetrouw of Embossed in Register (EIR)

In onze PVC collectie zitten een aantal natuurgetrouwe decors. Daarmee bedoelen we dat het reliëf van de plank overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR), of register embossing genoemd, maar wij spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijpt u het ook. Het verschil tussen een PVC- vloer en een echte houtenvloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens zelf ervaren in onze showroom.

Dryback PVC en Rigide Klik-PVC

De meest gangbare vorm van PVC vloeren zijn de zogenaamde dryback stroken. Deze worden verlijmd op de bestaande cementdekvloer welke we egaliseren waardoor een stevige vloer ontstaat. Een groot aantal van de PVC-stroken en tegels zijn tevens verkrijgbaar als klik variant. Hierbij worden de stroken onderling met elkaar verbonden door een klik-verbinding. Deze klik PVC-stroken worden los (of ‘zwevend’) op een daarvoor geschikte ondervloer geplaatst. Voordelen hiervan zijn dat de vloer eenvoudig zelf te leggen is, mee te verhuizen is en gemakkelijk over een bestaande vloer gelegd kan worden in combinatie met de juiste ondervloer.

Bekijk ook onze vloeren van van  Quick-Step uit de Alpha-serie, een ridget pvc-plank en tegel met een kliksysteem, hierdoor is ook een PVC vloer eenvoudig te leggen zonder dat eerst de ondervloer vlak te maken en zonder dat deze verlijmd is.

Onze collectie PVC vloeren bestaat uit de topmerken: Bodiax, Floorlife, Tarkett, Quick-Step en Sense.

Uitgelicht: Quick-Step Alpha, de perfectie in rigide klik-pvc vloeren

Quick-Step Alpha vloeren zijn rigide pvc vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Quick-Step Alpha is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem.

Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, tegels en binnenkort ook Visgraat Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Quick-Step Alpha vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamers, kinderkamers, kantoren, winkels enzovoort.

PVC VLOER MET BETONLOOK

De collectie pvc vloeren met betonlook is geïnspireerd op de industriële uitstraling van gietvloeren en gepolijst beton. Er werd bewust gekozen voor een uitzonderlijk groot formaat en een subtiele randafwerking. Hierdoor blijft het handgemaakt charisma van de Quick-Step Alpha pvc vloeren behouden.
Deze betonvloeren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen voor een mooie variatie aan tinten
NAADLOOS ALS EEN ECHTE BETONVLOER
De pvc tegels in betonlook zijn ook goed zelf te plaatsen, bijzonder snel en eenvoudig. Meteen speelt het formaat ook in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een (licht) industrieel effect. Met Alpha heb je jouw gewenste betonlook. Zonder nadelen.

RECYCLEN PVC
Het Vloerenhuis neemt haar verantwoordelijkheid ivm het retour nemen van het afval. Dat nemen wij mee en hebben meerdere containers voor hout, plastic en restafval. Tevens verzamelen wij het rest-materiaal van uw vloer, zowel dryback als klik-systemen (zonder kurk) en zorgen dat de snijresten worden hergebruikt in de ontwikkeling van nieuwe producten zoals industriële vloeren.

 

Meer informatie

Neem dan gerust contact ons op via de telefoon of via de email. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen.

ONZE SHOWROOM

Watergoorweg 71
3861MA  Nijkerk

Tel 0341-353 772

info@hetvloerenhuis.nl

KVK. nr: 080.765.76

BTW.nr: NL002143558B90

IBAN: NL20 INGB 0000 0757 08
IBAN: NL39 RBRB 8835 7883 07

Postadres:
Watergoorweg 71  3861 MA  Nijkerk

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.