PVC vloeren van BerryAlloc, Quick-Step, Floorify en Floorlife

De trend van de afgelopen, en komende jaren! Populair door de prachtige decors, de vele toepassingsmogelijkheden en de ijzersterke reputatie. Ontdek zelf de vele mogelijkheden bij ‘t Vloerenhuis in Putten.
PVC vloeren worden als nieuw in de particuliere markt gepromoot, echter al tientallen jaren worden PVC vloeren als projectvloeren toegepast in winkels en kantoren. PVC vloeren zijn sterk en hebben het uiterlijk van een plankenvloer, marmer of natuursteen. Doordat de PVC vloerdelen rechtstreeks op een vlakke cementen ondervloer verlijmd worden, zijn ze veel stiller dan een laminaatvloer. Tevens is een PVC vloer goed toe te passen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Profiteer van de voordelen van een PVC vloer

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van PVC vloer. Deze PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand is tegen krassen en laten zich gemakkelijk reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen.
Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Natuurgetrouw of Embossed in Register (EIR)

In onze PVC collectie zitten een aantal natuurgetrouwe decors. Daarmee bedoelen we dat het reliëf van de plank overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR), of register embossing genoemd, maar wij spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijpt u het ook. Het verschil tussen een PVC vloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens zelf ervaren in onze winkel in Putten.

Dryback PVC en Klik-PVC

De meest gangbare vorm van PVC vloeren zijn de zogenaamde dryback stroken. Deze worden verlijmd op de bestaande egalisatievloer, waardoor een stevige vloer ontstaat. Een aantal van de PVC-stroken en tegels zijn tevens verkrijgbaar als klik variant. Hierbij worden de stroken onderling met elkaar verbonden door een click verbinding. Deze klik PVC-stroken worden los (of ‘zwevend’) op een daarvoor geschikte ondervloer geplaatst. Voordelen hiervan zijn dat de vloer eenvoudig zelf te leggen is, mee te verhuizen is en gemakkelijk over een bestaande vloer gelegd kan worden in combinatie met de juiste ondervloer.

Bekijk ook onze vloeren van Floorify, een ridget pvc-plank en tegel met een kliksysteem, hierdoor is ook een PVC vloer eenvoudig te leggen zonder dat eerst de ondervloer vlak te maken en zonder dat deze verlijmd is. De collectie onlangs aangevuld met extra brede en lange planken van 24 cm breed en 200 cm lang! Uniek!! Nu tevens in visgraat

Onze collectie PVC vloeren bestaat uit de topmerken: BerryAlloc, Floorlife, Quick-Step, Floorify, Gerflor en
daarnaast hebben wij een collectie PVC-vloeren van ons huismerk. 

Uitgelicht: Ons nieuwe Huismerk pvc-vloer

De PVC-vloer met een vriendelijke prijs en toch een zeer slijtvaste 0,5 pu toplaag.
Onze huismerk PVC-vloeren zijn niet alleen mooi maar ook super makkelijk in het gebruik. Ze zijn slijtvast en kunnen in elke ruimte worden gebruikt. Zelfs in uw badkamer! De PVC-vloerdelen zijn verkrijgbaar in diverse structuren en houtdessins en natuurlijk de o zo moderne visgraat vloer die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Voor de Vloerenhuis huismerk PVC-vloeren gebruikt men uitsluitend pure en originele grondstoffen is het product 100% te recyclen.
Onze huiscollectie PVC-vloeren zijn er alleen in de verlijmde dryback versie. Hierdoor is deze vloer uitermate geschikt voor elke woon- winkel of bedrijfsvloer.

vriendelijk in Prijs

Vloerenhuis huismerk PVC-vloeren zijn vriendelijk in prijs. Onze collectie Vissersdorpen (stroken van ca. 22,9 x 122 cm x2,5 mm) komt gelegd inclusief egaliseren, lijm, leggen en de door u gekozen PVC-vloer op € 62,95 /m2 gelegd.  (op een vlakke en schone cementdekvloer of Anhydrietvloer )

Meer informatie

Neem dan gerust contact op via de telefoon of via de mail. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen.

ONZE SHOWROOM

Engweg 57 3882 AK Putten

Tel 0341-353 772

info@vloerenhuisputten.nl

KVK. nr: 080.765.76

BTW.nr: NL002143558B90

IBAN: NL20INGB0000075708

Postadres:

Engweg 57 3882 AK Putten

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.