Review’s en onlangs uitgevoerde Projecten

Bovenstaande foto is genomen in het Nederlands Zilvermuseum te Schoonhoven
Deze Eiken houtenvloeren is in het museum in 2014 door ons bedrijf gelegd.
Een tevreden klant waar we vanaf 2003 al meerdere vloeren mochten leggen!

Ilvy van den Berg, Heemstede op 24 september 2015

“Vakmanschap” Wat een geweldig, professineel team van mensen! Onze rustiek Eiken houten vloer is gelegd met een passie en perfectie, waar wij van te voren alleen van durfden te dromen. Alles precies volgens afspraakqua planning en geen onverwachte extra kosten. Wat een werk is er verricht binnen een aantal dagen, echt bijzonder om te zien. Wij zijn waanzinnig blij met het resultaat, waardoor wij zelfs hebben besloten om de zolderverdieping ook op deze manier te doen! Vol vertrouwen dat dat met dezelfde passie gelegd gaat worden, raden wij ’t Vloerenhuis aan iedereen aan!

Rein Tanis, Ermelo op 1 september 2015

“Uitbouw woonkamer” Wij hebben onze woonkamer uitgebouwd. Het parket van de bestaande woonkamer moest daarom worden aangeheeld naar het uitbouw deel. ’t Vloerenhuis verzekerde mij dat je geen verschil zou zien tussen oud en nieuw parket. En ze hebben gelukkig gelijk gekregen. het ligt er heel netjes in. De werknemer die het heeft gelegd heeft dit heel vakkundig gedaan. Een harde werker die non stop een week lang gebuffeld heeft. Nog te vermelden waard is dat op voorstel van mij ze de tegelvloer in de keuken mooi verstek hebben ingelijst in het parket.

Tineke geurts, Nijkerk op 22 juni 2015

“Vakmensen” De vloer is netjes gelegd met veel aandacht voor de afwerking. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Telefonisch zijn ze soms wat minder goed bereikbaar dat is weleens lastig.

N. Brienesse, Lelystad 10 juni 2015

“Hulpvaardig” Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. De eigenaar heeft voor ons ook geregeld dat de oude vloer eruit werd gehaald en de firma voor de vloerverwarming erbij betrokken. Op deze manier lag alles bij ’t Vloerenhuis en had ik één aanspreekpunt wat prettig werkt wanneer je druk bent. De communicatie tussen winkel en werkvloer kon wellicht iets beter, zodat de parketteur beter wist wat hij aan zou treffen. Alles ligt er prachtig in, zeer netjes gewerkt.

A. Dingemans, Putten op 12 mei 2015

“Renovatie” In 2001 hebben wij bij ’t Vloerenhuis een degelijke Robijnvloer gekocht.
Deze vloer heeft na 14 jaar een totaal nieuwe en moderne uitstraling gekregen na de recent uitgevoerde renovatie door het Vloerenhuis. Het advies van het Vloerenhuis heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld.
De vloer is vakkundig geschuurd, gekleurd en daarna middels matte lak afgewerkt. Het Vloerenhuis heeft ook onze trap gerenoveerd. Doordat de trap ook van robijnhout gemaakt is, heeft de trap dezelfde behandeling gekregen daardoor is er een mooi geheel ontstaan.
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat!

Ellen Berghuis, Zwolle – tbinnenbuitenhuys.nl op 21 maart 2015

“Resultaat” Uitstekende kwaliteit geleverd bij schuren en kleuren van onze eiken vloer in de hal, keuken en de woonkamer. Enorm netjes en precies gewerkt Resultaat geweldig mooi geworden!. Echte aanrader qua advies en prijs kwaliteit.

fam. Schuurman, Ermelo op 19 maart 2015

“Tevreden” Onze houten vloer is geschuurd en in de olie gezet. Tevens is de keukenvloer van laminaat voorzien. Er was goed contact met zowel dhr. van Es als de uitvoerder. Het ziet er mooi uit. Goede vakmensen! Wij zijn tevreden.

J. van Melle, Cannes (Zuid Frankrijk) 13 maart 2015

Dankje voor jullie voortreffelijke hulp!
Zal in voorkomende situaties aan ’t Vloerenhuis denken.
Groet en nogmaals mijn dank.
J. van Melle

D.S., Hilversum op 28 november 2014

“Ze doen wat ze beloven” Oude vloer (gelijmd en gespijkerd) moest verwijderd worden, waarna er een nieuwe eiken visgraat gelegd werd.
Alle afspraken werden keurig nagekomen (zelfs dat het zo goed als stofvrij zou blijven). Ook qua planning was er geen enkele afwijking. Ongelofelijk vakwerk door een zeer gedreven vakman. Ik kan ’t Vloerenhuis zeker aanbevelen.

Rob van den Berg, Lot et Garonne (Zuid Frankrijk), op 16 oktober 2014

Het was bijzonder om de drie man van het vloerenhuis bij ons te hebben in Frankrijk, 1200 km van huis.
Voor een offerte die veel lager was dan wat ik hier in Frankrijk geoffreerd kreeg, kwamen de mannen bij ons op bezoek, een paar dagen nadat de vloerdelen precies op schema waren afgeleverd.
Er was een week gepland en de andere onderaannemers waren ook nieuwsgierig hoe het zou gaan, want “voor dat geld kan je niks verwachten”…
Het was in één woord geweldig, het werk werd zeer professioneel en naukeurig uitgevoerd, de fransen waren perplex, dit hadden ze nog nooit gezien, de week was niet nodig, in ruim drie dagen was de vloer klaar en we vinden het fantastisch, het is mooi en kan niet beter.
Een grove visgraat geschikt voor vloerverwarming, we hebben de fransen werkelijk een stukje “hollandse proffessionaliteit” laten zien, ze hebben het er nog over.
Nogmaals bedankt, we genieten er elke dag van,
met vriendelijke groet,
Rob van den Berg Cessac Frankrijk

Irma Boers, Rotterdam op 15 juli 2014

“Prachtige vloer” Niets dan goeds over t Vloerenhuis: er werd creatief ingegaan op mijn vraag naar een gelakte Eiken vloer, die nergens meer te koop was. Pieter heeft deze voor mij weten te vinden, is bij mij langsgekomen om de plank te laten zien om deze vloer uit het buitenland te laten overbrengen. Alles ging naar afspraak. De vloer is heel professioneel gelegd. De vorige vloer kraakte van alle kanten, nu blijft het muisstil. Het was bovendien erg gezellig. Een lage prijs voor een hoge kwaliteit. Alsnog bedankt voor alles.

R. Oosterbaan, Amersfoort op 5 juli 2014

“Echt topklasse!” Wij kwamen toen wij aan het google waren voor een nieuwe laminaatvloer, terecht bij ’t Vloerenhuis in Putten.
We werden op een zeer professionele manier geholpen en geadviseerd door Pieter.
We mochten zelfs twee planken meenemen naar huis om te kijken hoe wij het vonden, en of het bij de rest van de meubels pasten.
Omdat we zo goed geïnformeerd waren, hebben we besloten om de vloer daar aan te kopen en te laten leggen.
De vloer kon al snel geleverd en gelegd worden, deze is door Arthur een zeer ervaren MeesterParketteur gelegd.
Hij heeft er drie dagen an gewerkt met een super strak resultaat.
Wij zijn super blij met de keuze voor het Vloerenhuis in Putten.
Wij zijn echt Pietje precies en de afspraken zijn die gemaakt zijn zijn nagekomen.
Geen enkel puntje van kritiek !
Kortom: Goede service, netjes gewerkt en mooi gelegd, betrouwbaar.
Pieter en Arthur bedankt voor het eindresultaat!

Te Brake, Ermelo op 24 maart 2014

“Perfect opgeknapte eiken vloer” Omdat ’t Vloerenhuis sponsor van de korfbalclub is hebben wij onze eiken vloer door hun laten opknappen en gelijk in de keuken laminaat laten leggen. Dit is allemaal vakkundig gedaan, ze leveren goede service en ze houden zich aan de afspraken. We zijn echt super geholpen.

Mevr. D., Harderwijk op 18 maart 2014

“Echte vaklui” Omdat ’t Vloerenhuis al eerder bij familie had geleverd en men erg tevreden was hebben we onze laminaatvloer ook bij hun gekocht. Ook wij zijn heel tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. De vloer is netjes, snel en vakkundig gelegd door echte vakmannen. Toen bij het leggen bleek dat de plinten iets te kort waren werd dit euvel binnen de kortste keren opgelost. Onze nieuwe vloer is prachtig geworden.

M.de H op 12 maart 2014

“Alles wordt voor je geregeld” We kenden ’t Vloerenhuis al van goede berichten van kennissen en we hebben daarom onze vloer door hun laten leggen. Het prettige is dat alles voor je geregeld wordt en je er verder geen omkijken naar hebt. Voor de levering zijn ze nog even bij ons thuis wezen kijken of de ondervloer geschikt was, zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan. Ook bij het leggen ging alles in overleg en zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen ’t Vloerenhuis van harte aanbevelen.

Francy Neggers op 9 maart 2014

“Prachtige traprenovatie” Onze oude trap is als nieuw door traprenovatie met prachtig eikenhout. De vaklui van ’t Vloerenhuis in Putten hebben met naukeurige precisie en aandacht voor detail tree voor tree voorzien van eikenhout met moderne witte stootborden en anti-slip-randje. Het is werkelijk een blijkvanger in huis geworden!

Margreet van der vliet op 6 maart 2014

’t Vloerenhuis: fantastich” ’t Vloerenhuis heeft er aan mee geholpen dat mijn “hals over de kop” verhuizing een succes werd! Binnen de kortstetijd werd mijn gehele appartement voorzien van laminaat. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook van een prima kwaliteit, scherp van prijs, mooi gelegd door vriendelijk en vakkundig personeel. Kortom: alle lof!

Wendy van Mourik op 20 januari 2014

“Prachtig werk”

Wij hebben onze vloer laten renoveren dat wil zeggen laten schuren en laten behandelen met hardwax olie. Dit is ons erg goed bevallen, van de eerste benadering in de winkel tot de laatste olie-laag was super! Ook hebben ze ons een midweek in een vakantiepark bespaard, aangezien zij met de oplossing kwamen om een ladder van de voordeur naar de trap te leggen en we zo toch naar boven konden ’s avonds! Onze vloer ziet er uit als nieuw! Ook de informatie die we kregen over wat wel en wat niet te doen nadat de vloer opnieuw in de olie zat is duidelijk en werd goed uitgelegd. We raden dan ook iedereen aan om bij ’t Vloerenhuis in Putten een kijkje te nemen als je er over denkt je vloer op te laten knappen.

Oskam op 18 januari 2014

“Betrouwbaar bedrijf” ’t Vloerenhuis is een betrouwbaar bedrijf met vriendelijk personeel. Ondanks dat het allemaal iets langer duurden dan de afspraak was ben ik zeer tevreden.

Gonnie van Donkersgoed op 25 november 2013

“Tevreden” Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe vloer het staat super mooi!
hartelijk groetjes J. van Donkersgoed

Familie Krijkamp op 25 november 2013

Beste Pieter, Wij willen graag onze tevredenheid uitspreken over Ricardo, hij heeft onze vloer zeer vakkundig gelegd, ook de afwerking van de plinten is perfect. Wilt u onze dank overbrengen aan hem. (dat hebben wij uiteraard gedaan!) verder danken wij u voor het uitgebreid informatie geven over de vloeren, de hulp bij de keuze, de plezierige wijze van afspraken maken en de goede afwikkeling van het betaalproces.
Familie Krijkamp Veenendaal.

Gerrie Duits op 8 november 2013

“Geweldig” Complimenten voor het leveren en leggen van onze nieuwe pvc vloer.
Geweldig!
Marieke V. op 23 oktober 2013
“Wat ruikt het weer heerlijk….” Vloer in de olie; mede dankzij ’t Vloerenhuis Putten ziet onze vloer er weer uit als nieuw!
C. op 17 september 2013
“Renovatie massief houten vloer” Onlangs hebben wij onze massief houten vloer laten schuren en opnieuw laten afwerken. wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen. ’t Vloerenhuis is een aanrader voor het bewerken van vloeren.
René op 12 augustus 2013
“Kwaliteit, flexibel en betrouwbaar” Uitstekende ervaring met ’t Vloerenhuis met het leveren en leggen van een PVC-vloer. Vriendelijke en gedegen advies, kennis van zaken en vertrouwd zijn belangrijke steekwoorden.
Afspraken worden nagekomen en restpunten zijn netjes in overleg (en snel) opgelost. Kortom, een betrouwbare partner om een perfecte vloer te regelen, een echte aanrader!

Bernhard-Paul op 1 juli 2013

“Keurig aangelegd” ’t Vloerenhuis heeft bij ons een prachtige eiken vloer gelegd. Kwaliteit is echt top! Keurig aangelegd aan de bestaande vloer in de woonkamer. Ze maken echt het onderscheid door het vakwerk, nemen al het afval mee en letten op details. Plinten keurig geplaatst. Als presentje ook nog een schoonmaakmiddel en onderhoudsolie. Kortom top!

Kees op 27 juni 2013

“Aanrader” We werden zeer goed begeleid bij de keuze van de vloer en kregen alle tijd en gelegenheid om proefstukjes thuis uit te proberen. De levering verliep ook prima en we kregen handige tips voor het zelf leggen van de laminaatvloer. Deze ligt er dan ook super strak in en ligt zo vlak als het maar kan. Aanrader: het bedrijf doet wat het zegt en biedt ongevraagd veel service.

Franky 23 juni 2013

“Prima service” Prima service prijs en kwaliteit. Bestelling via email loopt heel vlot. Ook het telefonisch contact. De levering verliep ook stipt en volgens afspraak. Wij raden deze zaak zeker aan. Tevrden klanten uit België

Ton Veenbrink op 23 juni 2013

“Het Vloerenhuis doet het” In maart is de parketvloer geheel onderhanden genomen. Geschuurd, gelakt en er zijn nieuwe plinten geplaatst. Zowel bij de bestelling/het afspreken als het onderhoud heb ik een bijzonder bedrijf getroffen. Vriendelijke, harde en deskundige werkers. Geen verrassinegn en een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een prima bedrijf en zeker aanbevelingswaardig.

Jeroen op 23 juni 2013

“Goede voorlichting” nadat we een rondje parketbedrijven in de regio Amersfoort achter de rug hadden kwamen wij er achter dat er maar weinig bedrijven echt van hun vak afweten. Bij ’t Vloerenhuis in Putten hadden wij direct een goede klik en kregen wij duidelijke uitleg over een houtenvloer in combinatie met onze vloerverwarming. Iets wat voor ons belangrijk is. De prijs van de vloer viel binnen ons budget, weer een meevaller! Wij hebben gekozen voor een Eiken houtenvloer van 22 cm breed met een bijzondere uitstraling Eiken Melina van Dennebos. De parketlegger die de vloer kwam leggen vertelde dat hij al ruim 20 jaar bij ’t Vloerenhuis werkte en hij had zichtbaar plezier in zijn werk. De vloer is echt heel mooi gelegd, wij zijn meer dan tevreden! Na enkele weken besloten wij om ook een sierplint van 15 cm hoog te laten plaatsen, deze maakt het resultaat aleen maar mooier! Wij adviseren onze familie en vrienden allemaal om voor een vloer naar ’t Vloerenhuis in Putten te gaan.

Jaap op 22 juni 2013

“’t Vloerenhuis was de oplossing” Onze bestaande eikenhouten vloer hadden wij eerst laten schuren en inkleuren/waxen door Parketservice Vermeer uit Enschede. Deze malafide persoon had daarbij onze vloer vernield (schuurstrepen, groeven uitgekrabt, verkeerde kleur aangebracht). Met de handen in het haar hebben we toen ’t Vloerenhuis uit Putten gebeld. Ondanks dat zij zeer druk waren hebben ze onze vloer binnen een week weer perfect in orde gemaakt. Vakmensen aan wie je je vloer kan overlaten. Fam. Geluk Leusden.

Harry op 19 juni 2013

“Uitstekend vakwerk” ’t Vloerenhuis Putten heeft onze bestaande parketvloer opgeknapt waardoor hij nu weer jaren meekan en er als nieuw uitziet. Prima vaklui, goede service en een eigenaar die met u meedenkt over de beste oplossing voor uw vloer. Ook over het laminaat die wij hebben laten leggen op de etagevloer zijn wij zeer tevreden. Wij willen ’t Vloerenhuis in Putten dan ook van harte aanbevelen.

Onlangs Uitgevoerde Projecten:

Maart 2015 Delftsblauw winkel – Prinsengracht Amsterdam Eiken systeemvloer

Maart 2015 Parketvloer – Zuid Frankrijk Cannes 90 m² Eiken lamelparket

Maart 2015 Filly Fashion – Zeist renovatie Walnoot parket

februari 2015 Hop Eest (Koetshuis) – Putten renovatie Eiken tapis parket

Januari 2015 Chin. Restaurant Camposing – Garderen renovatie Bamboe parket

januari 2015 Delftsblauw winkel – Damrak Amsterdam Eiken systeemvloer

Mei 2014 Cessac – Zuid Frankrijk Lot et Garonne 170 m² Visgraat

Juni 2014 Zilvermuseum – Schoonhoven 230 m² Massief Eiken planken

Mei/Juni 2014 Penthous appartement Amsterdam 240 m² Eiken systeemvloer

’s Heerenloo – Ermelo renovatie Afzelia visgraat

Denka International BV – Barneveld PVC-vloer in kantine

Van Harten BMW motoren – Amersfoort Herstel waterschade en renovatie parket

Trouwzaal gemeentehuis Harderwijk Havendam Eiken systeemvloer

Brinky – Ermelo Eiken systeemvloer in woonhuis

Afropa Nederland BV – Driebergen Eiken systeemvloer 26 cm breed 1Bis in kantoorpand

ONZE SHOWROOM

Engweg 57, 3882 AK Putten
Tel 0341-353 772

info@vloerenhuisputten.nl
KvK. nr: 08076576
BTW.nr: NL 1926.89.678.B.01
IBAN: NL20INGB0000075708
Postbus 6
3880 AA Putten

CONTACT

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.