Review’s en onlangs uitgevoerde Projecten

Bovenstaande foto is genomen in het Nederlands Zilvermuseum te Schoonhoven
Deze Eiken houtenvloeren is in het museum in 2014 door ons bedrijf gelegd.
Een tevreden klant waar we vanaf 2003 al meerdere vloeren mochten leggen!

 

DOOR dhr. Bel Dinsdag 10 November 2020 *****
De medewerkers zijn buitengewoon klantvriendelijk, geven goed advies en Frank de Jong kwam vrijblijvend bij ons thuis voor opmeten e.d. Dat gaf meteen veel vertrouwen en we zochten een mooie parketvloer uit. Het parket in de woonkamer doorlopend naar de open keuken werd zeer vakkundig gelegd door Wesley, een echte vakman. ’t Vloerenhuis is absoluut een aanrader!
Verbeterpunten:
Alles was tot grote tevredenheid!

“Opknappen eiken houten vloer”
DOOR R. SMIT OP DINSDAG 20 OKT 2020 ****
Wij hebben onze eiken houten vloer in 2003 gekocht bij Vloerenhuis en nu na 17 jaar door hun laten opknappen. Het zegt natuurlijk wel iets als je na 17 jaar terug gaat naar dezelfde leverancier en dit zullen we in de toekomst zo weer doen. We zijn prima geholpen, goed geïnformeerd en de renovatie is gebeurd volgens tijdsplanning, de vloer is precies geworden zoals we graag wilden hebben. We hebben weer een mooie nieuwe white wash eiken vloer met prachtige hoge witte plinten, helemaal van deze tijd. Alles netjes afgewerkt en afspraak is afspraak. Wij zijn dik tevreden.

“Zeer tevreden”
DOOR WOUTER VELDHUIZEN OP ZATERDAG 10 OKT 2020 *****
Zeer tevreden met onze p.v.cvloer(vissersdorpen)keurig gelegd met de plinten,super afgewerkt en een zeer correcte vloerenlegger,goede afspraken die ook nagekomen zijn,kortom zeer tevreden

“Hele goede service”
DOOR STRIJBOSCH OP MAANDAG 21 SEP 2020 *****
 Wij hebben een eiken houten vloer gekocht. Het is een prachtige vloer, perfect gelegd. Was een klein probleempje met de vloerverwarming, dit is naar tevredenheid en snel opgelost. Hele goeie service.

“Harde Werkers”
DOOR MEIJER OP WOENSDAG 13 MEI 2020 *****
Wij gingen voor een nieuwe pvc keukenvloer en renovatie van onze ruim 30 jaar oude parketvloer. Goede informatie en advies vooraf. Afspraken nagekomen. Harde werkers. En het resultaat is prachtig, helemaal naar onze zin.

“Opschuren en lakker parketvloer”
DOOR ANNA OP DONDERDAG 26 MRT 2020 *****
Wij hebben onze eiken visgraat parketvloer 12 jaar geleden met volle tevredenheid door t Vloerenhuis laten leggen en onlangs weer opnieuw laten schuren en lakken. Prettige, goede communicatie vooraf en tijdens de klus. Helaas was ons houten afdek-rooster voor de convectorput ook meegelakt, terwijl dat niet de bedoeling was. Het resultaat daarvan was niet fraai, maar het Vloerenhuis heeft dit zeer coulant en professioneel opgepakt en het gehele rooster afgeschuurd en opnieuw keurig in de lak gezet. Hij is weer als nieuw! Als tegemoetkoming kregen we ook nog een schapenvachtje voor het aanbrengen van de vloerpolish erbij. We zijn wederom erg blij met het prachtige eindresultaat en de super service!

“Top”
DOOR RONALD EN MONIQUE OP DINSDAG 18 FEB 2020 *****

 Nieuw appartement gekocht, nieuwe vloer nodig. ’t Vloerenhuis Putten binnengelopen. Aangenaam adviesgesprek, goede uitleg in taal die ook wij kunnen begrijpen. Uiteindelijk gekozen voor grote donker antraciet PVC tegels, inclusief vloeregalisatie, leggen en plaatsen van robuuste hoge plinten. Levering en leggen allemaal volgens afspraak. Resultaat: waanzinnig mooie strakke vloer en een plintafwerking van uitzonderlijke timmerman klasse. Na afloop nog advies over vloerbehandeling, gratis schoonmaakmiddel en vilt voor de meubels. Top!

“Professioneel”
DOOR J.LIEMBURG OP ZONDAG 16 FEB 2020 *****

 We hebben onze massieve grenen houten vloer laten schuren en in de kleur olie laten zetten door het Vloerenhuis. Daarna nog twee keer afgelakt met transparante lak. We zijn erg tevreden over de professionaliteit en hulpvaardigheid van de medewerkers van het Vloerenhuis.

“Vakwerk”
DOOR D.A. VAN AMEROM OP ZONDAG 2 FEB 2020   ****

33 m² parket in gang, doorlopend naar en in de woonkamer. Gelegd door Ricardo de Boer, werknemer van ’t Vloerenhuis. Het moet gezegd: deze man heeft vakwerk afgeleverd, werkte zonder probleem rustig door. Stond open voor vragen en kleine aanpassingen en regelde dit (via overleg met het bedrijf); ruimde alles netjes op. Hulde voor zo’n werknemer!

 
“Erg blij met vloer”
DOOR FAM FOPPEN OP DONDERDAG 23 JAN 2020   *****

 In januari heeft Ricardo van het vloerenhuis onze pvc vloer gelegd. Wij wisten dat het een uitdaging was in verband met hoogteverschil in de vloer naar verschillende vertrekken. De vloer is met vakmanschap en perfect gelegd. Wij zijn er erg blij mee.

Door Michel van de Scheur, 9 januari 2020   *****

Helemaal blij met de nieuwe houtenvloer van het Vloerenhuis. Pieter heeft ons uitstekend geadviseerd, alles keurig opgemeten en de planning exact nagekomen. En dat een paar dagen voor de kerst. Arthur heeft het leggen super netjes gedaan, geen haastig werk maar juist fijn overleg waar nog een plintje of een extra stukje moest komen. Blij dat we de vloer hier gekocht hebben.

“PVC vloer”
DOOR K OP ZONDAG 8 SEP 2019   *****

 Wij hebben een PVC-vloer (hout look) laten leggen op beide etages, incl plinten. Alles is keurig gelegd en met een goede service van begin tot einde!

“Top service”
DOOR JEANNETTE VAN HUIZEN OP DONDERDAG 25 APR 2019   *****

 Ik heb een laminaatvloer gekocht en ben daarbij heel goed geholpen. Omdat ik twijfelde over de juiste keuze, kreeg ik 1 pak thuis bezorgd, zodat ik beter kon zien of dit de vloer was die ik wilde. De vloer is vervolgens prima gelegd en alles is netjes afgewerkt. Ik ben er heel blij mee. Top service door zowel de adviseur als de legger!

“Snel en mooi”
DOOR HARRIETTE POLHOUD OP DONDERDAG 18 APR 2019   *****

 Wij hebben een pvc vloer visgraat laten leggen. Alles is super snel en mooi gedaan! Goede service en vriendelijke mensen.

“Tevreden”
DOOR SB OP ZONDAG 3 FEB 2019   ****

 Eind vorig jaar heb ik een eikenhouten vloer gekocht bij ’t Vloerenhuis. Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Pieter. Kleine dingetjes worden snel en vakkundig opgelost. Ze bieden goede service. Ik ben tevreden!

“Prima resultaat”
DOOR LAURENS FOPPEN OP ZATERDAG 26 JAN 2019   ****

 Houten vloer opnieuw laten schuren en oliën. Prima resultaat, erg tevreden. Precies zoals we het voor ogen hadden.

“Vloerrenovatie”
DOOR RIKIE VAN KLEEF OP VRIJDAG 25 JAN 2019   ****

 Prima ervaring, we kwamen naar u vanwege ervaring dochter die al twee x vloeren heeft laten leggen door uw bedrijf. (verhuizing)

“Professioneel”
DOOR H. FRIELE OP VRIJDAG 11 JAN 2019   *****

 Na een zeer positieve ervaring bij twee eerdere woningen ook dit keer gekozen voor een vloer van ’t Vloerenhuis uit Putten. Wat direct opvalt is de klantvriendelijkheid en kennis. Erg fijn is dat er wordt meegedacht en dat je de tijd krijgt. Het meenemen van stalen om te kijken hoe de vloer staat in de nieuwe woning is geen probleem. Ook het leggen van de vloer en de afwerking is met veel aandacht uitgevoerd en alles binnen de afgesproken tijd. Erg netjes gewerkt. Kortom een professioneel team!

“Deskundig”
DOOR ANITA POOLEN OP MAANDAG 19 NOV 2018   *****

 Zeer deskundig geholpen door dhr van Es bij het uitzoeken van een visgraat vloer bij het Vloerenhuis in Putten. De visgraat vloer is er vakkundig ingelegd door de parketteur en mooi afgewerkt. Kortom wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

“Schuren vloer”
DOOR FAMILIE KLATT OP DONDERDAG 15 NOV 2018   *****

 Nu voor een tweede keer onze vloer laten schuren. Wederom een succes. Ook op het laatste moment er toch een wijziging van onze kant gewenst was, toch een andere olie of lak op de vloer, was dit geen probleem. Er wordt altijd met de klant meegedacht. Daarom gaan wij altijd weer naar het vloerenhuis. Daar weet je dat je goed komt

“Parketvloer”
DOOR FAMILLIE VERKIJK TROELSTRALAAN HARDERWIJK. OP VRIJDAG 2 NOV 2018   *****

 Wij hebben door Vloerenhuis Putten nieuwe parket aan ons bestaande parketvloer laten leggen/door trekken. Dit hebben zij zeer vakkundig; zelfs binnen voorgestelde termijn en offerte gerealiseerd. Onze hartelijke dank gaat hiervoor uit naar dit bedrijf en kunnen door onze ervaring andere mensen dit bedrijf zeker aan bevelen.

“Aanrader”
DOOR ROB KLEM OP DONDERDAG 1 NOV 2018   *****

 Een vloer gekocht voor drie slaapkamers en een gang. We hebben de vloer zelf gelegd vanwege het leegruimen elke keer van de slaapkamers. Service was erg goed ook tijdens het leggen en vragen werden super beantwoord. Levering was compleet en kwaliteit prime. Een echte aanrader.

“Perfect”
DOOR RUITENBEEK OP VRIJDAG 19 OKT 2018   *****

 Wij hebben een hele mooie vloer gekocht. Wij zijn heel erg te spreken over de service. Wij zouden absoluut ’t vloerenhuis aanbevelen .

“Ontzettend mooi resultaat”
DOOR ANNEKE TUINEMA OP DONDERDAG 18 OKT 2018   *****

 Onze 25 jaar oude houten vloer is geschuurd en gelakt, de trap is gerenoveerd met hetzelfde hout als de vloer. Op ons verzoek zijn de drempels in dezelfde kleur gelakt waardoor het één geheel is geworden. Het resultaat is ontzettend mooi! Daarbij een timmerman die service gericht is en veel plezier in zijn werk heeft. Kortom KLASSE!

“PVC vloer”
DOOR FRANS VAN DER LOON OP DONDERDAG 18 OKT 2018   *****

 Er is bij ons een PVC-vloer gelegd. Zowel in de adviseringsfase als in de afwerking prima, met positief ingestelde medewerkers.

“Super kwaliteit”
DOOR YVON STROOKER OP ZATERDAG 13 OKT 2018   *****

 Voor mijn woonkamer en keuken heb ik watervast laminaat uitgekozen. Snelle levering, vakkundig gelegd en super kwaliteit.

“Zeer tevreden klant”
DOOR B. WILLIGENBURG OP ZATERDAG 29 SEP 2018   *****

 Ik heb een houten vloer die in de lak stond laten schuren en daarna in de olie laten zeten. Tevens renovatie plinten laten plaatsen. ’t Vloerenhuis heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en uitgevoerd wat er is afgesproken. Mijn complimenten gaan uit naar Ricardo die het e.e.a. heeft uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over hetgeen is uitgevoerd. Ik zal een ieder die vraagt naar de vloer het Vloerenhuis in Putten aanraden. Een zeer tevreden klant.

“Heel blij met de vloer”
DOOR DANIELA OP WOENSDAG 26 SEP 2018   *****

 We zijn heel blij met de vloer! En de medewerkers uit de winkel hebben ons heel goed geholpen. We zijn heel tevreden met het werk wat ze hebben gedaan.

“Zeer klantvriendelijk”
DOOR FAM. FOPPEN OP ZONDAG 23 SEP 2018   *****

 Parketvloer is geschuurd en in de olie gezet. Bij het eerste contact zijn we wederom zeer klantvriendelijk geholpen en zijn we goed geadviseerd over de diverse kleur mogelijkheden. Er zijn op ons verzoek diverse opzetjes gedaan om de voor ons gewenste kleur te krijgen. Ook zijn wij heel tevreden over de secure en geduldige werkwijze van de parketteur.

aanrader”
DOOR GER STRUIK OP MAANDAG 10 SEP 2018   *****

 Na 12 jaar gebruik, parketvloer opnieuw laten schuren en in de olie laten zetten.
Jongens werkten zeer zorgvuldig en lieten geen enkele rommel achter. De voor-geoliede horizontale plinten zijn perfect aangebracht. Kortom: aanrader

“Visgraatvloer”
DOOR KJ PAARLBERG OP DONDERDAG 6 SEP 2018   *****

 Prachtig visgraat gelegd in onze nieuwe huis. Al veel complimenten mogen ontvangen over het eindresultaat. Goede service en uitstekend geholpen tijdens ons bezoek aan de prachtige showroom. Een absolute aanrader!

“Prima advies”
DOOR G.W. BOUWMAN OP WOENSDAG 5 SEP 2018   *****

 Prima advies over de soorten vloeren en de voor- en nadelen van elke soort. Gekozen voor een PVC-vloer. Mooi gelegd conform de eisen van de woningbouwvereniging. Zeer tevreden en netjes gewerkt.

“Aanbeveling”
DOOR H.M. VAN HEFFEN OP WOENSDAG 5 SEP 2018   ****

 Wij hebben een PVC-vloer gekocht voor ons nieuwbouw appartement, de vloer, van zeer goede kwaliteit, werd keurig netjes gelegd, ook de plinten, kieren werden prima afgekit, wij zijn heel tevreden over ’t Vloerenhuis, kunnen deze zaak aanbevele

“Uiterst tevreden”
DOOR DIDIER BUISSON OP DINSDAG 4 SEP 2018   *****

 Wij zijn super tevreden over dit bedrijf. Hele proces liep erg naar wens! Zijn op een zaterdag komen kijken in de showroom en waren er eigenlijk al heel snel uit. Ze hebben veel assortiment en het contact was erg prettig. Al snel een afspraak gemaakt voor inmeten en een vochtmeting. Daar waren ze dan begin maart van dit jaar. Vochtmeting was perfect en dus konden ze die maandag daarop aan de slag met leggen. De legger die er die maandag was, vertelde dat hij er al ruim 20 jaar werkte, dus geen zzp maar een echte werknemer! Heel fijn, was volgens mij binnen 2,5 dag klaar incl. Het plaatsen en kitten van de plinten door het hele huis ! Echt een vakman!! Nadien hebben wij ook nog een onderhoudsolie en wash opgestuurd gekregen. Wat een fijne service. Niks is te lastig of te gek. Wat bij ons vooral de doorslag gaf was dat dit bedrijf veel kennis heeft met het direct verlijmen van de houten vloer op de zandcement dekvloer. Dit aangezien wij door de gehele woning vloerverwarming hebben. Ze hebben een heel protocol en dat was heel prettig. Genieten elke dag van onze houten vloer! Alleen maar lof!

“Uitermate deskundig”
DOOR BAS OP VRIJDAG 22 JUN 2018   *****

 ’t Vloerenhuis is uitermate deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar! Ze geven persoonlijk advies en denken met je mee. We hebben op de BG een eikenhouten parketvloer in visgraatmotief laten leggen en op de 1e en 2e laminaat. Alles conform afspraak.

“Super service”
DOOR G.ALDERLIESTEN OP VRIJDAG 15 JUN 2018   *****

 Super service. Bij ons is een visgraat eiken parketvloer gelegd met rondom een band, erg vakkundig uitgevoerd! Klantvriendelijk en deskundig!

“Bauwerk parketvloer”
DOOR RIA EN BERT ZOCK OP DINSDAG 5 JUN 2018   *****

 Wij hebben een Bauwerk parketvloer gekocht speciaal voor vloerverwarming. Een prachtige vloer welke op zeer deskundige wijze is gelegd. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen wegens de betrouwbaarheid en de deskundigheid van de medewerkers. Het kontakt verliep op een heel plezierige wijze. Dit bedrijf verdient in alle opzichten absoluut een 10!

“Goed gevoel”
DOOR ROB OP DINSDAG 29 MEI 2018   *****

 Wij hebben een rustiek eiken visgraat vloer met witte olie gekocht. Wat een geweldig mooie vloer en zeer professioneel en net gelegd. Vanaf het begin tot het eind een goed gevoel!

“Correct en geduldig”   
DOOR CAROLIEN OP DINSDAG 27 FEB 2018   ****

 Correct en geduldig benadering. Vloeren liggen mooi en strak in huis. De legger hebben wij ervaren als een harde en correcte werker.

“Vakkundig en eerlijk”
DOOR A. HOTTINGA OP WOENSDAG 29 NOV 2017   *****

 Wij zijn op een geweldige, klantvriendelijke en zeer professionele manier geholpen door personeel van t Vloerenhuis. Wij werden goed en vakkundig geadviseerd over het product (laminaatvloer) dat wij uiteindelijk gekocht hebben. Vervolgens werd de vloer gelegd door een echte vakman, dat kon je zien en merkte je ook aan de manier van werken. De vloer ligt er fantastisch in en is een lust voor het oog. Ik beveel dit bedrijf aan voor mensen die vakkundig en eerlijk zaken willen doen. Voor mij dus een dikke 10!

Ellen Berghuis, Zwolle – tbinnenbuitenhuys.nl op 21 maart 2015   *****

“Resultaat” Uitstekende kwaliteit geleverd bij schuren en kleuren van onze eiken vloer in de hal, keuken en de woonkamer. Enorm netjes en precies gewerkt Resultaat geweldig mooi geworden!. Echte aanrader qua advies en prijs kwaliteit.

J. van Melle, Cannes (Zuid Frankrijk) 13 maart 2015   *****

Dankje voor jullie voortreffelijke hulp!
Zal in voorkomende situaties aan ’t Vloerenhuis denken.
Groet en nogmaals mijn dank.
J. van Melle

Rob van den Berg, Lot et Garonne (Zuid Frankrijk), op 16 oktober 2014   *****

Het was bijzonder om de drie man van het vloerenhuis bij ons te hebben in Frankrijk, 1200 km van huis.
Voor een offerte die veel lager was dan wat ik hier in Frankrijk geoffreerd kreeg, kwamen de mannen bij ons op bezoek, een paar dagen nadat de vloerdelen precies op schema waren afgeleverd.
Er was een week gepland en de andere onderaannemers waren ook nieuwsgierig hoe het zou gaan, want “voor dat geld kan je niks verwachten”…
Het was in één woord geweldig, het werk werd zeer professioneel en naukeurig uitgevoerd, de fransen waren perplex, dit hadden ze nog nooit gezien, de week was niet nodig, in ruim drie dagen was de vloer klaar en we vinden het fantastisch, het is mooi en kan niet beter.
Een grove visgraat geschikt voor vloerverwarming, we hebben de fransen werkelijk een stukje “hollandse proffessionaliteit” laten zien, ze hebben het er nog over.
Nogmaals bedankt, we genieten er elke dag van,
met vriendelijke groet,
Rob van den Berg Cessac Frankrijk

Uitgevoerde Projecten:

Maart 2019, Woonhuis te Amsterdam, Bert Haanstrakade  280m2 Bauwerk visgraat parket

Februari 2019  Restaurant Rivero te Schoonhoven, 122 m2 Reclaimed R.01 systeemvloer

November 2018, Woonhuis Strevelszicht te Ridderkerk, 112 m2 Reclaimed R.01 systeemvloer

Mei 2016, Woonhuis te Utrecht, Achter Sint Pieter, 262 m2 visgraat parket op vloerverwarming

Maart 2016 Brasserie ’t Hof van Zuidlaren te Zuidlaren, 270 m2 Reclaimed R.01 systeemvloer 

Maart 2015 Delftsblauw winkel – Prinsengracht Amsterdam Eiken systeemvloer

Maart 2015 Parketvloer – Zuid Frankrijk Cannes 90 m² Eiken lamelparket

Maart 2015 Filly Fashion – Zeist renovatie Walnoot parket

februari 2015 Hop Eest (Koetshuis) – Putten renovatie Eiken tapis parket

Januari 2015 Chin. Restaurant Camposing – Garderen renovatie Bamboe parket

januari 2015 Delftsblauw winkel – Damrak Amsterdam Eiken systeemvloer

Mei 2014 Cessac – Zuid Frankrijk Lot et Garonne 170 m² Visgraat

Juni 2014 Zilvermuseum – Schoonhoven 230 m² Massief Eiken planken

Mei/Juni 2014 Penthous appartement Amsterdam 240 m² Eiken systeemvloer

’s Heerenloo – Ermelo renovatie Afzelia visgraat

Denka International BV – Barneveld PVC-vloer in kantine

Van Harten BMW motoren – Amersfoort Herstel waterschade en renovatie parket

Trouwzaal gemeentehuis Harderwijk Havendam Eiken systeemvloer

Brinky – Ermelo Eiken systeemvloer in woonhuis

Afropa Nederland BV – Driebergen Eiken systeemvloer 26 cm breed 1Bis in kantoorpand

ONZE SHOWROOM

Engweg 57 3882 AK Putten
Tel 0341-353 772

info@vloerenhuisputten.nl
KVK. nr: 080.765.76
BTW.nr: NL002143558B09
IBAN: NL20INGB0000075708
Postadres:
Engweg 57 3882 AK Putten

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.